Investește în styling, acasă – pentru un păr cu mai mult volum

tratamente par

Investește în styling, acasă – pentru un păr cu mai mult volum

Indiferent dacă ai părul des sau subțire, probabil că ai avut de-a face cu părul fin la un moment dat. Bineînțeles, părul fin își are locul în lumea coafurii – dar de cele mai multe ori, cei mai mulți dintre noi ar prefera să aibă un păr care arată plin și voluminos. Dacă vă întrebați cum să abordați părul fin și să-l reînnoiți într-o coafură care spune multe, vă împărtășim secretele noastre. În continuare, găsiți top sfaturi pentru a face părul obișnuit să pară mai voluminos.

De ce este părul plat? Părul care a fost îngreunat – adică a acumulat reziduuri de produs, murdărie, exces de ulei și alte impurități, îți poate trage și aplatiza șuvițele, în timp. De aceea, atunci când stai un timp fără să-ți speli părul, acesta devine vizibil mai plat la rădăcini.

Cum îmi pot face părul să pară mai mare?

Pentru a oferi părului un aspect mai înălțat, utilizează produsele potrivite pentru îngrijirea părului. Iar dacă ai vreo dificultate, există produse pentru coafare care, de asemenea, pot oferi părului tău o creștere temporară de volum.

Sfaturi de îngrijire a părului pentru a face părul mai voluminos

  • Oferă șuvițelor tale o detoxifiere

După cum am menționat, acumularea este principala cauză a părului plat. Pentru a vă ajuta să vă revigorați firele plate, încercați tratamentele olaplex care lucrează împreună pentru a purifica și curăța în profunzime scalpul de murdărie, acumularea de produs și pentru a vă lăsa scalpul și firele proaspete.

  • Utilizează un șampon și un balsam volumizator

Alternativ, șamponul și balsamul de volum pot oferi părului tău impulsul pe care îl dorești.

Sfaturi de coafare pentru a face părul plat mai voluminos

Bucle voluminoase

Pentru a da șuvițelor tale un plus de volum general, folosește un ondulator pentru a crea bucle voluminoase în toată coafura. Odată ce ți-ai ondulat tot părul, folosește-ți degetele sau un pieptene cu dinți largi pentru a peria ușor buclele și a crea un aspect mai liber și mai voluminos.

Încearcă un spray de volum

Îl puteți concentra la rădăcini pentru o ridicare țintită sau îl poți aplica peste tot, după cum este necesar. Dacă ai parul cret, încearcă variantele dedicate pentru a-ti reimprospata buclele și a le împiedica sa nu piardă din elasticitate și volum.

Încearcă extensiile de păr

Mulți oameni sunt familiarizați cu utilizarea extensiilor de păr ca o modalitate de a obține un păr mai lung – pot fi folosite și pentru a adăuga volum. Aceasta este o soluție ideală pentru cei care descoperă că au zilnic părul fin și plat, iar extensiile de păr de astăzi sunt mult mai ușor de amestecat și de confundat cu propriul păr.

Folosește o spumă de volum

Spuma de păr este un alt produs de styling pe care cei cu părul fin ar trebui să-l aibă întotdeauna în arsenalul lor. Aplică produsul pe părul umed înainte de coafare (sau conform indicatiilor de pe ambalaj). Formulele acestor spume sunt infuzate cu agenți de îngroșare pentru a oferi părului tău un aspect de lungă durată și elastic.

Încheiați cu fixativ pentru volum

Fixativul pe care îl folosești pentru a-ți dezvolta stilul poate face, de asemenea, diferența atunci când vine vorba de părul plat. Caută un fixativ care are o formulă specială pentru volum. Un asemenea spray va produce volum, fără efort, pentru un stil flexibil care va rezista toată ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *