Un ghid cuprinzător al tendințelor de machiaje de mireasa

machiaje de mireasa

Machiaje de mireasa – O scurtă istorie a artei

Cea mai veche mențiune cunoscută despre machiajul de mireasă a fost în vremurile egiptene antice, când femeile își frecau fața cu un amestec de miere și scorțișoară pentru a se face mai atractive. În Imperiul Roman, femeile foloseau produse cosmetice pe bază de plumb pentru a-și albi nuanța pielii. În Europa medievală, miresele s-au acoperit cu făină amestecată cu gălbenuș de ou ca formă de protecție împotriva spiritelor rele. Afla cateva tendinte despre machiaje de mireasa in acest articol.

La sfârșitul anilor 1800, miresele au început să folosească mai mult machiaj decât oricând. Femeile din Anglia victoriană erau obsedate de pielea palidă și sprâncenele închise la culoare, deoarece erau considerate frumoase la acea vreme. Femeile ar folosi pudre și creme pentru a obține acest aspect pictând pe straturi de fond de ten alb peste față și apoi adăugând sprâncene întunecate cu pudră neagră sau creioane pe care le-au cumpărat de la magazine precum Sears Roebuck & Co.

În vremurile moderne, tehnologia a adus noi evoluții în arta machiajului de mireasă. De exemplu, unii oameni folosesc camere digitale și software de editare pentru a crea fotografii de nuntă în stil Hollywood, care amintesc de filme vechi precum Gone With The Wind sau Casablanca.

Cum să aplici machiajul de mireasă perfect pentru evenimentul tău cu acești 5 pași

Machiajul de mireasă este un moment special pentru tine și domnișoarele tale de onoare pentru a te pregăti pentru ziua cea mare. Machiajul perfect te poate face să te simți mai încrezătoare și mai frumoasă.

machiaje de mireasa
machiaje de mireasa

Acest tutorial îți va arăta cum să aplici machiajul de mireasă perfect pentru evenimentul tău cu acești 5 pași.

  • Pasul 1: Pregătește-ți pielea cu un primer și o cremă hidratantă pentru a te asigura că machiajul tău va rezista toată ziua.
  • Pasul 2: Începeți cu un fond de ten care se potrivește cu nuanța pielii. Aplicați-l uniform pe toată fața, inclusiv sub ochi și în jurul gurii.
  • Pasul 3: Apoi, folosește un corector și aplică-l în jurul oricăror pete sau cearcăne. Apoi, setați-o aplicând pudră translucidă deasupra acesteia.
  • Pasul 4: Alege o culoare de fard care se potrivește nuanței pielii tale și apoi aplică-o cu mișcări circulare pe obraji, bărbie, frunte, nas și pleoape (dacă se dorește).
  • Pasul 5: În cele din urmă, alege o culoare de ruj care să completeze atât culorile fardului de obraz, cât și ale fardului de ochi pentru un aspect general lustruit!

Sfaturi pentru un aspect natural

Primul lucru de făcut este să găsești o trusă de machiaj bună. Puteți cumpăra unul din magazin sau îl puteți cere cadou. Dacă nu sunteți sigur ce fel de machiaj doriți, atunci accesați online și căutați tutoriale și recenzii despre diferite produse.

Apoi, începeți cu machiajul ochilor. Nu trebuie să folosiți multă culoare pentru asta, deoarece doar vă va face ochii să pară mai mici. În schimb, folosește o nuanță neutră care se potrivește cu nuanța pielii și lasă culoarea naturală a ochilor să se vadă.

În al treilea rând, aplică fond de ten care se potrivește cu nuanța pielii și se îmbină bine cu alte culori pe față. Acest lucru va ajuta la crearea unei baze uniforme pentru toate celelalte produse de machiaj pe care le aplicați pe față mai târziu în acest proces.

În al patrulea rând, adăugați niște fard de obraz în merele obrajilor dvs. folosind fie pudră, fie fard cremă, în funcție de tipul pe care îl preferați sau de ce este disponibil în acest moment. Apoi pune-l cu pudră translucidă, astfel încât

machiaje de mireasa
machiaje de mireasa – foto de la canva.com

Un aspect natural este cel mai bun mod de a merge pentru o nuntă. Este vorba de îmbunătățirea trăsăturilor tale naturale, mai degrabă decât de a le acoperi.

Care este scopul machiajului de mireasă?

Machiajul de mireasă este cea mai importantă parte a look-ului de ziua nunții miresei. Este ceea ce o face să se simtă ca o prințesă și este ceea ce se va uita înapoi în fotografiile de nuntă. Machiajul de mireasă ar trebui să fie natural, dar și să pună în valoare trăsăturile miresei.

Machiajul pentru o mireasă poate fi foarte complicat pentru că vrei să sporești frumusețea care există deja, dar nu să le faci să pară că poartă prea mult machiaj. Scopul machiajului de mireasă ar trebui să fie acela de a face mireasa să se simtă ca ea însăși în ziua nunții și apoi, când se uită la fotografiile ei mai târziu, să-și amintească cât de frumoasă s-a simțit.

Există multe scopuri pentru machiajul de mireasă. Unii oameni ar putea spune că este doar pentru estetică și frumusețe, în timp ce alții ar putea spune că are un sens mai profund în spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *