5 complimente pentru iubita ta care îi vor pune un zâmbet pe buze

Untitled design 2022 08 30T234517.522

De ce este important să oferi complimente pentru iubita ta și de ce să ții cont

Complimentele sunt o modalitate puternică de a face pe cineva să se simtă apreciat și iubit. Nu contează dacă le oferi prietenei tale sau unui prieten, cheia este sinceritatea. Vezi mai jos 5 complimente pentru iubita si inca 15 alternative la a spune “Te iubesc”.

Există multe moduri diferite de a face complimente. Le puteți complimenta îmbrăcămintea, părul, abilitățile lor de gătit sau orice la care excelează. Dar nu uita că există un lucru despre care vor fi întotdeauna complimentele: cum te simți și despre persoana pe care i-o oferi.

#1 – „Mă faci să zâmbesc”

"Ma faci sa zambesc" - complimente pentru iubita
“Ma faci sa zambesc” – complimente pentru iubita

 

Când vine vorba de relații, nu există o modalitate mai bună de a-ți face partenerul să se simtă iubit și apreciat decât cu un compliment. Complimentele sunt o modalitate excelentă de a-ți arăta prietenei tale că îți pasă de ea și că nu îți este frică să-ți exprimi sentimentele.

A complimenta pe cineva nu este întotdeauna ușor. Trebuie să alegi cuvintele potrivite și să știi ce le va face fericiți.

Este important pentru tine să poți să-ți iei timp din zi doar pentru partenerul tău. Fă-o să se simtă ca și cum e cea mai importantă persoană din lume. Nu ai nevoie de nimic elegant sau scump, doar spune ceva frumos!

#2 – „Sunt aici pentru tine”

Sunt aici pentru tine - complimente pentru iubita
“Sunt aici pentru tine” – complimente pentru iubita

Aceasta este o expresie care este adesea folosită de persoanele care doresc să-și arate sprijinul față de cineva. Se spune uneori ca o modalitate de a oferi sprijin emoțional sau ca o modalitate de a promite că îi vei ajuta într-un fel. Poate fi dificil să știi dacă cineva vrea să spună aceste cuvinte. Cu toate acestea, există câteva lucruri la care poți fi atent și care ar putea semnala că sunt cu adevărat acolo pentru tine:

 • Se prezintă la locul de muncă/școală când ești acolo și își oferă sprijinul

 • Îți aduc mâncare sau băutură

 • Te susțin când ai o dificultate în viața de zi cu zi și îți sunt alături. Te ajută să rezolvi sau să treci peste

Suntem cu toții aici unul pentru altul într-un fel sau altul. Ar putea fi un prieten, un membru al familiei sau chiar un străin. Expresia „Sunt aici pentru tine” este una importantă care ar trebui luată la inimă.

Este greu să știi dacă cineva este cu adevărat acolo pentru tine și are în suflet interesele tale cele mai bune. Dar când cineva spune această frază, înseamnă că îi pasă de tine și te va sprijini indiferent de ce se întâmplă în viață.

#3 – „Ești frumoasă”

esti frumoasa - complimente pentru iubita
“Esti frumoasa” – complimente pentru iubita

Complimentele sunt o modalitate excelentă de a-i face pe oameni să se simtă bine cu ei înșiși. Următoarea este o listă de complimente pe care le poți folosi pentru a-ți complimenta frumoasa prietenă.

 • Ai un zâmbet atât de frumos

 • Ochii tăi sunt atât de frumoși

 • Îmi place felul în care vorbești cu atâta încredere

Complimentele sunt o parte foarte importantă a oricărei relații, dar poate fi dificil să știi ce să spui sau cum să o spui. Complimentele sunt deosebit de importante și nu au doar semnificație de natură fizică, le puteți spune oricui drag fara o conotație fizică în mod special.

Iată câteva îndrumări de bază pentru a face complimente pentru iubita care vor funcționa în majoritatea situațiilor:

 • Complimentează ceva specific despre persoană.

 • Asigură-te că complimentul este sincer și nu doar ceva ce crezi că vor să audă.

 • Păstrează-ți complimentele scurte și dulci, astfel încât să nu se prelungească prea mult și să devină stânjenitoare.

 • Complimentarea inteligenței cuiva sau a simțului umorului cuiva este întotdeauna o mișcare bună, deoarece tuturor le place să se simtă deștepți sau amuzanți.

4 – „Te iubesc” cuvinte cheie: cum să spui că iubești pe cineva, complimente grozave pe care să-i spui prietenei tale, ce pot să spun după ce spun că te iubesc

Te iubesc - I Love U
“Te iubesc” – I Love U

Te iubesc este unul dintre cele mai puternice cuvinte din lume. Este o propoziție care poate schimba vieți și poate face inimile să bată mai repede. Dar care sunt cele mai bune moduri de a spune cuiva „te iubesc”? Nu este întotdeauna ușor să găsești cuvinte care să exprime pe deplin ce simți pentru cineva. Însă există o mulțime de complimente grozave pe care le poți spune iubitei tale. A spune „te iubesc” nu este ceva care ar trebui luat cu ușurință, așa că este important să găsești doar cuvintele potrivite pentru persoana iubită.

Mai jos, am enumerat 15 lucruri frumoase pe care să le spui iubitei tale atunci când îți revarsă inima. Folosește-le alături de cele 5 complimente pentru iubita ta.

 1. Îmi place felul în care zâmbești când râdem împreună.
 2. Îmi place fiecare amintire pe care am împărtășit-o în ultimele luni și abia aștept să vă împărtășesc multe altele în viitor.
 3. Modul în care legătura noastră a crescut de la doar a fi prieteni la ceva puternic și semnificativ este ceva ce nimeni nu ne-ar putea lua vreodată.
 4. Chiar dacă ne-am certat, încă te iubesc pentru cine ești și imperfecțiunile tale.
 5. Nu-mi pot imagina viața fără tine în ea, pentru că atunci când nu suntem împreună, mă simt pierdut sau singur.
 6. Tu ești cel cu care abia aștept să mă trezesc în fiecare dimineață.
 7. Mi-ai oferit atât de multă mângâiere și dragoste încât mă simt complet mulțumit de viața mea acum.
 8. Tu ești motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare zi și să încerc lucruri noi în viața mea pentru că mă inspiri atât de mult.
 9. Să te las să pleci ar fi cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată.
 10. Îmi place că îți pasă de mine și îmi respecți atât de mult sentimentele.
 11. Persoana care m-a învățat cum să am încredere în altă persoană din nou ești tu.
 12. Indiferent ce s-ar întâmpla, știu că mă vei iubi mereu pentru că împărtășim o legătură specială pe care nimeni nu p poate despărți…
 13. Tu ai făcut posibil ca eu să găsesc în sfârșit de ce sunt capabil, pentru că era imposibil de făcut fără ajutorul tău.
 14. Sunt multe altele pe care nu le pot exprima în cuvinte despre cum mă faci să mă simt și cât de special ești pentru mine.
 15. Ești atât de amabil și grijuliu încât îmi amintește că mai sunt oameni buni pe lume.

Poți considera aceste fraze ca fiind o altă alternativă la a spune “Te iubesc”, insă keep in mind: folosește-l mereu chiar in forma lui scurta.

5 – „Mă faci fericită”

"Ma faci fericita" - complimente pentru iubita
“Ma faci fericita” – complimente pentru iubita

Este dificil să găsești cuvintele potrivite de spus când cineva te face fericit.

Este important să arătăm apreciere față de cei care ne fac fericiți. Poate fi un membru al familiei, un prieten sau chiar partenerul nostru. A spune „mulțumesc” și „te apreciez” sunt întotdeauna complimente bune pentru cineva care ne face fericiți.

Un compliment ar trebui să fie sincer și specific. A spune ceva de genul „mă faci atât de fericit” nu este la fel de bine ca a spune „mă faci mereu să râd”. Acestea din urmă vor face persoana să se simtă specială și apreciată pentru că știe că a avut un impact asupra vieții tale într-un fel.

Fotografii preluate de la canva.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *