Cum să-ți păstrezi relatia la distanta puternică și fericită

relatia la distanta

De ce relațiile la distanță sunt benefice pentru ambii parteneri

În era conectivității constante, este ușor să simțim că trăim într-o lume în care toată lumea este conectată. Dar există încă mulți oameni care trebuie să trăiască cu relații la distanță. Află mai jos căteva sfaturi despre relatia la distanta.

Relațiile la distanță sunt benefice pentru ambii parteneri. Când oamenii trebuie să fie despărțiți, au mai mult timp pentru ei înșiși. Acest lucru le oferă mai multe oportunități de a se concentra asupra creșterii și dezvoltării lor personale. De asemenea, pot petrece mai mult timp cu prietenii și familia, ceea ce este, de asemenea, important pentru bunăstarea lor.

În plus, relațiile la distanță ne pot învăța cum să comunicăm mai bine cu partenerul nostru și cum să comunicăm atunci când suntem departe de ei. Distanța ne ajută să înțelegem ce este important într-o relație și de ce avem nevoie pentru a fi fericiți împreună.

„Cum pot găsi dragostea și să rămân conectat cu iubitul meu la distanță?”

Avantajele și dezavantajele relațiilor la distanță

relatia la distanta
relatia la distanta

Relațiile la distanță sunt adesea dificile și necesită multă muncă. Dar, dacă ai mentalitatea potrivită, o poți face să funcționeze.

Primul pas către relațiile la distanță este dezvoltarea unui sistem de comunicare bun. Este important să găsești o modalitate de a rămâne conectat cu partenerul tău în timp ce acesta este departe de tine. Acest lucru se poate face prin mesaje text, apeluri sau platforme de socializare precum Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, etc.

Există, de asemenea, multe aplicații care vă permit să conversați video cu partenerul gratuit timp de până la câteva minute la un moment dat, ceea ce este grozav pentru cei care nu își permit planuri de telefon scumpe la distanță lungă sau nu au acces la internet de mare viteză unde traiesc ei.

În al doilea rând, comunicarea este cheia în orice relație, așa că este important să păstrezi liniile de comunicare cât mai deschise. Este recomandat să trimiteți mesaje text sau să vă suni în fiecare zi, chiar dacă este doar pentru cinci minute.

Relațiile la distanță nu sunt ușoare. Dar merită. Cheia este să găsiți modalități de a le face să funcționeze pentru ambele persoane implicate în relație.

Beneficiile unei relații la distanță

Relațiile la distanță nu sunt pentru toată lumea, dar pentru cei care l-au găsit deja, poate fi o modalitate grozavă de a experimenta dragostea. Iată câteva dintre beneficiile relațiilor la distanță:

  • Ai timp să te gândești la relația ta și la ce vrei de la ea.
  • Ajungeți să vă simțiți dor unul de celălalt și să doriți prezența acelei persoane.
  • Începeți să vă cunoașteți mai bine pentru că aveți mai mult timp între a vă vedea.
  • Te obligă să fii mai creativ cu abilitățile tale de comunicare.

Gestionarea emoțiilor în timpul unei relații la distanță

Nu este neobișnuit ca cuplurile să trăiască în diferite părți ale lumii. De fapt, se estimează că 1 din 10 cupluri din Statele Unite trăiesc separat unul de celălalt.

Distanța poate fi grea pentru o relație, dar există modalități de a face față ei. Mai jos sunt câteva sfaturi de salvare pentru cuplurile care trăiesc separate.

  • Comunică: asigură-te că îți ții partenerul la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ta și a ei. În acest fel, vei ști ce se întâmplă și cum se simt ei în legătură cu asta.
  • Rămâneți pozitiv: vor exista momente când unul sau amândoi vă simțiți dezamăgiți din cauza distanței și acest lucru vă va afecta starea de spirit și emoțiile. Păstrați o atitudine pozitivă, astfel încât să puteți rămâne fericiți împreună atunci când vorbiți unul cu celălalt

Cel mai important lucru pe care îl poți face este să fii sincer cu partenerul tău despre cum te simți și despre ce ai nevoie de la el. O modalitate excelentă de a arăta că îți pasă este să trimiți mici cadouri, chiar dacă este doar o carte poștală sau ceva mic care le amintește de acasă.

relatia la distanta
relatia la distanta

Care sunt cele mai frecvente probleme în relațiile la distanță?

Cele mai frecvente probleme în relațiile la distanță sunt lipsa de comunicare și incapacitatea de a se întâlni.

Cauza despărțirilor de relații la distanță este că nu se pot întâlni. Acest lucru se datorează multor factori, cum ar fi munca, școala, obligațiile familiale și locațiile geografice.

Relațiile la distanță sunt o provocare de menținut, deoarece este dificil să ai încredere în cineva pe care nu îl poți vedea și cu care nu poți comunica în mod regulat.

În final, cele mai importante aspecte despre relațiile la distanță sunt:

  1. Este nevoie de timp! Relația ta nu va reuși dacă nu încerci!
  2. Comunicați! Comunicarea este fundamentul oricărei relații bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *