7 modele unghii albastre cu sclipici

Modele unghii albastre

Există atât de multe modele diferite pe care le poți face cu unghiile tale. Indiferent dacă vrei să adaugi ceva culoare sau doar vrei o unghie simplă, există atât de multe opțiuni diferite. Un model care este foarte popular este modelele de unghii albastre cu sclipici. Îți prezentăm 7 modele de unghii albastre cu sclipici mai jos.

Acest design este foarte ușor de realizat și necesită doar câțiva pași. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că unghiile sunt curate și uscate înainte de a începe designul. Apoi, vopsește-ți unghiile cu albastru și lasă-le să se usuce aproximativ cinci minute. După ce s-au uscat, luați niște sclipici și presărați-l peste partea superioară a lacului de unghii. Alegeti orice model sau formă doriți. În cele din urmă, lăsați-le să se usuce încă vreo zece minute înainte de a îndepărta excesul de sclipici de pe partea laterală a degetului cu un bumbac sau un prosop de hârtie.

Îți prezentăm 7 modele de unghii albastre cu sclipici mai jos:

Modele unghii albastre
Modele unghii albastre
modele unghii albastre cu sclipici
modele unghii albastre
modele unghii albastre cu sclipici
modele unghii albastre cu sclipici
modele unghii albastre cu sclipici
modele unghii albastre cu sclipici
modele unghii albastre cu sclipici
modele unghii albastre cu sclipici
Modele unghii albastre
modele unghii albastre
Modele unghii albastre
modele unghii albastre cu sclipici – foto canva.com

Arta unghiilor cu sclipici

Arta unghiilor este o tendință populară care există de ceva vreme. Există multe modele și culori diferite din care să alegeți, dar unul dintre cele mai populare este modelele de unghii albastre cu sclipici.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când obții un design de unghii albastre cu sclipici este să te asiguri că unghiile tale sunt curate și uscate. Puteți folosi un prosop sau un prosop de hârtie pentru a vă asigura că sunt uscate. În continuare, trebuie să vă vopsiți unghiile cu două straturi de culoarea dorită. Cel mai bine este să folosești un strat de acoperire după aceasta, astfel încât să nu se dezlipească prea ușor. După aceasta, ia niște sclipici și pictează-l peste unghii în orice fel vrei!

Ce fel de lac de unghii este cel mai bun pentru diferite stiluri?

Lacul de unghii a devenit o tendință în ultimii ani. Nu mai este doar un produs cosmetic, ci și o modalitate de a-ți exprima stilul personal. Când vine vorba de lac de unghii, există multe tipuri și stiluri diferite de lac de unghii din care poți alege. Acest articol vă va învăța ce fel de lac de unghii este cel mai bun pentru diferite stiluri.

Polishurile cu sclipici sunt perfecte pentru petreceri și alte evenimente în care vrei să faci impresie asupra oamenilor. De asemenea, sunt grozave pentru persoanele care iubesc lucrurile strălucitoare, deoarece au un finisaj strălucitor care le face să arate ca și cum ar fi fost făcute cu diamante.

Top coat Momo pentru unghii cu sclipici este cel mai bun tip de lac de unghii dacă vrei ca unghiile tale să arate ca și cum ar fi făcute cu diamante!

Vezi si 25 de modele de unghii albastre drăguțe și la modă

One thought on “7 modele unghii albastre cu sclipici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *