30 modele de tort pentru ocazii speciale

modele de tort

Cum să faci modele decorative de tort cu cake Toppers

Pentru a face un tort să arate mai atractiv, puteți folosi toppers pentru tort. Sunt mici piese decorative care merg deasupra tortului. Există multe tipuri diferite de modele de tort și variază de la forme și modele simple până la modele complicate realizate cu fondant.

Puteți face un tort să arate mai frumos adăugând un tort decorativ. Le puteți folosi și ca decor comestibil sau ca bază pentru alte delicii precum cupcakes sau macarons. Ar trebui să aveți câteva abilități de bază în decorare înainte de a începe să lucrați la propriile modele, dar există o mulțime de tutoriale online care vă vor ghida prin acești pași.

Citește și Mesaje de La Multi Ani pentru prieteni

Materiale și instrumente pentru modele de tort

Există multe materiale și unelte care pot fi folosite pentru a face modele de prăjituri. Cel mai important lucru este să folosiți instrumentul potrivit pentru muncă.

Citește și 100 de intrebari pentru prieteni – Cunoașteți-vă mai bine!

Iată câteva dintre cele mai populare instrumente pentru decorarea torturilor:

– Placa de tort: O placă subțire, plată, cu marginea rotunjită, de obicei realizată din lemn sau plastic, uneori acoperită cu o hârtie decorativă. Ele sunt de obicei folosite ca bază pentru prăjituri și cupcakes.

– Dispozitiv de tăiat cerc pentru tort: Un tăietor rotund care poate fi folosit pentru a tăia cercuri dintr-o bază de prăjitură sau cupcake sau hârtie cu model.

– Foaie de copt: O foaie pătrată de folie de aluminiu care este adesea folosită la coacere pentru a căptuși tavile înainte de a adăuga aluat și din nou după gătirea unui articol pentru a preveni lipirea.

– Hârtie de pergament: Acest tip de hârtie este adesea făcut din hârtie antiaderență care vin în rulouri și este folosită în mod obișnuit ca căptușeală pe foi de copt sau foi de biscuiți atunci când gătesc articole precum pâine, prăjituri, prăjituri și brownies.

Tipuri populare de topper pentru tort

Topperurile pentru tort sunt micile decoratiuni care merg deasupra tortului. De obicei, au un anumit tip de design și pot fi făcute din pastă de zahăr, fondant sau pastă de gumă.

Decorațiunile din pastă de zahăr sunt făcute din zahăr și apă și sunt de obicei folosite pentru prăjituri cu o aromă ușoară. Sunt ușor de lucrat cu ele și sunt ieftine.

Decorațiunile fondante sunt făcute din zahăr, sirop de porumb, gelatină și apă și pot fi folosite pentru prăjituri cu o aromă medie-grea. Aceste decoratiuni pot fi usor modelate in diferite forme, cum ar fi flori sau animale. Fondantul este, de asemenea, mai durabil decât alte tipuri de toppers pentru tort, deoarece este mai dificil să spargeți stratul său gros de substanță asemănătoare lipiciului.

Fă-ți propriile decorațiuni pentru tort cu zaharuri sculptate

Sculptura în zahăr este arta de a decora prăjiturile și alte deserturi cu modele complicate realizate din zahăr. Acest lucru se realizează prin sculptarea desenelor într-un strat subțire de zahăr care este de obicei aplicat pe partea de sus a tortului.

Taitorii de zahăr folosesc o varietate de instrumente pentru a-și realiza modelele, inclusiv o varietate de cuțite, tăietori și spatule, precum și ustensile specializate, cum ar fi perii pentru glazură, șabloane și șabloane.

Acest tutorial vă va învăța cum să vă faceți propriile decorațiuni pentru tort cu zaharuri sculptate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *