Ce este un masaj cu bambus și la ce ajută?

masaj cu bambus

Ce este un masaj cu bambus?

Un masaj cu bambus este un tip de tehnică tradițională de masaj oriental. Este cea mai populară formă de masaj oriental tradițional în China și Japonia, cu peste 100 de milioane de practicanți în întreaga lume.

Tehnica masajului cu bambus a fost creată de călugării budiști zen japonezi care au folosit-o pentru a vindeca oamenii de bolile lor, precum și pentru a-i relaxa după o zi lungă. Puterea acestei arte antice de vindecare a fost transmisă din generație în generație de secole, dar încă nu este foarte bine cunoscută în afara Asiei.

Bețișoarele de bambus sunt folosite pentru a aplica presiune în diferite puncte ale corpului. Presiunea aplicată cu bastoanele de bambus este profundă și pătrunzătoare, ceea ce poate ajuta la stimularea circulației sângelui și la ameliorarea tensiunii musculare din organism.

Beneficiile unui masaj cu bambus

Masajul cu bambus este un masaj terapeutic care este folosit pentru a ajuta corpul să se relaxeze. A fost practicat de secole în diverse culturi și a devenit recent popular în țările occidentale.

Beneficiile unui masaj cu bețe de bambus includ:

  • Creșterea circulației sanguine
  • Aspect îmbunătățit al pielii
  • Reducerea stresului și a anxietății
  • Sistem imunitar sporit
  • Flexibilitate crescută
  • Calitatea somnului îmbunătățită.

Cum să obțineți un masaj cu bambus

Un masaj cu bețe de bambus este un tip de masaj care se face cu ajutorul bețelor de bambus. A fost dezvoltat ca parte a medicinei tradiționale chineze și este folosit în multe țări asiatice diferite.

Terapia cu bambus a fost folosită de secole pentru proprietățile sale vindecătoare. Beneficiile sunt numeroase și includ ameliorarea durerii, stresului, anxietății, depresiei și insomniei. Un masaj cu bețe de bambus poate ajuta, de asemenea, cu afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczema și psoriazisul.

masaj cu bambus
masaj cu bambus

Cea mai bună modalitate de a obține un masaj cu bețe de bambus este să mergi la un terapeut profesionist care este specializat în acest tip de masaj. Puteți alege un masaj cu bambus Bucuresti, chiar în centrul Bucurestiului, la Piața Victoriei, pe Str. Dr. Iacob Felix, la The Secret Beauty Corner.

5 concepții greșite comune despre tratament

Masajul cu bambus este un tip de masaj asiatic care se face cu ajutorul tijelor de bambus. Se spune că este mai blând decât alte tipuri de masaj, dar nu este lipsit de propriul set de concepții greșite și mituri.

1. Mit: Masajul cu bambus îți va răni spatele

Realitate: tijele de bambus sunt proiectate pentru a fi flexibile, astfel încât să nu vă rănească spatele.

2. Mit: Masajul cu bambus se poate face doar pe spate sau pe gat

Realitate: Masajul cu bambus poate fi folosit pe orice zonă a corpului unde există mușchi și articulații, inclusiv picioarele și mâinile.

3. Mit: Trebuie să ai mult timp pentru un masaj cu bețe de bambus

Realitate: Puteți obține o sesiune rapidă de 20 de minute în majoritatea spa-urilor pentru aproximativ 100-200 LEI, ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru persoanele care nu au mult timp de pierdut în timpul zilei lor pline. Puteți vedea la The Secret Beauty Corner pret masaj cu bambus.

4. Mit : Masajul cu bambus este doar pentru persoanele cu bani multi

Realitate: Puteți obține masajul cu bambus la prețuri accesibile la spa și săli de sport, precum și prin servicii online.

5. Mit: Puteți obține un masaj cu bambus doar dacă sunteți asiatic

Realitate: Oameni de toate naționalitățile și etniile au îmbrățișat beneficiile acestui tip de terapie, care a fost folosit de secole pentru a ajuta oamenii să se relaxeze și să elibereze tensiunea din corpul lor.

Tehnica și eticheta masajului cu bețe de bambus

Masajul cu bambus este o formă de medicină tradițională chineză care este o metodă străveche de vindecare. A fost practicată de secole și se spune că își are originea în India. Masajul cu bambus poate fi efectuat de oricine care a fost instruit și certificat, dar necesită ceva practică înainte de a putea stăpâni tehnica.

Tehnica masajului cu bambus funcționează pentru a aduce echilibru și armonie canalelor energetice ale corpului sau meridianelor. Tratamentul se efectuează prin aplicarea unei presiuni cu palmele și degetele pe anumite puncte ale corpului, care se numesc acupuncte. Făcând acest lucru, ajută la eliberarea energiei blocate din aceste puncte care pot cauza durere sau boli în alte părți ale corpului.

Citește și 7 modele unghii albastre cu sclipici

De ce ar trebui să încercați această tehnică străveche de vindecare acum

Masajul cu bambus este o terapie de vindecare holistică care vă poate ajuta să vă relaxați mintea și corpul. Este o formă de medicină tradițională chineză care a fost practicată de secole.

Tehnica masajului cu bambus se bazează pe principiul că energia curge prin corp în canale numite meridiane, care sunt ca râurile care curg prin corp. Practicantul își folosește mâinile pentru a lucra asupra acestor meridiane, apăsând și frecându-le cu bețe de bambus sau alte instrumente pentru a ajuta la eliberarea oricăror blocaje în fluxul de energie.

Masajul cu bambus poate fi făcut oriunde pe corp, dar este cel mai eficient atunci când este aplicat în anumite puncte de pe cap, gât și spate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *