Transformarea bucatariei printr-o amenjare inteligenta

Cele mai mari temeri atunci cand te gandesti sa reamenajezi bucataria sunt timpul alocat, bugetul si disconfortul creat de lucrarile de amenajare complexe. Insa nu este nevoie sa urmezi tiparul in care transformarea bucatariei incepe cu inlocuirea gresiei si faiantei.

Transformarea bucatariei intr-un spatiu confortabil, stilat si functional nu necesita eforturi extraordinare sau cheltuieli foarte mari, ci idei bune de decor. Cu ajutorul unor piese de mobilier si de decor bine alese, cum ar fi un coltar de bucatarie, o masa extensibila sau un covor, poti aduce o schimbare semnificativa in aspectul si atmosfera bucatariei tale.

Cat de mult pot schimba piesele de mobilier aspectul bucatariei?

Imagineaza-ti cum ar arata bucataria ta in cazul in care ai adauga un coltar nou, o masa extensibila potrivita, un covor colorat si perdele lucrate manual, diverse obiectele de decor, poate chiar o zona cu oglinzi care sa amplifice lumina naturala si sa dea impresia unui spatiu mai amplu si mai aerisit.

Coltarul de bucatarie – stil, confort si functionalitate

Un coltar de bucatarie este una dintre cele mai bune investitii pentru zona de servit masa. Acesta adauga nu numai locuri suplimentare pentru a lua masa in familie, dar si un spatiu confortabil pentru a socializa. Cu un design practic si versatil, coltarul de bucatarie poate fi plasat intr-un colt al bucatariei, economisind spatiu pretios. Multe coltare de bucatarie includ o masa extensibila, astfel incât sa poti adapta spatiul in functie de nevoile tale. Insa masa extensibila de bucatarie poate fi aleasa separat, fiind un alt element cheie pentru aspectul bucatariei.

Adauga culoare cu ajutorul unui covor in nuante adecvate paletei de culori din bucatarie. Poti continua redecorarea si cu alte elemente care personalizeaza atmosfera, precum un iluminat bazat pe dispozitive moderne deasupra zonei de luat masa sau cu plante de interior si obiecte decorative, tablouri, oglinzi.

In concluzie, nu trebuie sa faci eforturi extraordinare pentru a avea o bucatarie confortabila, stilata si functionala.

Prin alegerea unor piese de mobilier si de decor potrivite, cum ar fi un coltar de bucatarie, o masa extensibila, un covor si alte accesorii, poti transforma bucataria intr-un spatiu in care sa te simti binevenit si inspirat. Ia in considerare aceste optiuni si incepe sa-ti transformi bucataria astazi! Mai multe detalii pe: coltar bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *