6 împletituri ușoare de încercat vara aceasta

tunsori păr scurt femei 30 ani

Top 6 împletituri ușoare pentru vară – tunsori păr scurt femei 30 ani

Impletiturile sunt o modalitate simpla de a-ti face parul sa arate curat si proaspat. Sunt perfecte pentru acest sezon de vară, deoarece oferă o modalitate excelentă de a-ți ține părul departe de față, în timp ce arată în continuare elegant.

Există multe tipuri diferite de împletituri care pot fi făcute cu părul tău. De la ușor la complicat, există un stil pentru fiecare!

În acest articol, vom acoperi șase dintre cele mai ușoare împletituri pe care le poți face cu părul în această vară!

Cum să coafați părul de lungime medie

Părul de lungime medie este lungimea perfectă pentru coafare. Îl poți purta drept, ondulat sau ondulat. De asemenea, puteți amesteca și potrivi diferite coafuri pentru a se potrivi dispoziției și ocaziei dvs.

-Daca ai o tunsoare in straturi, atunci o poti purta intr-un coc dezordonat sau coada de cal. Dacă aveți breton lung, atunci le puteți mătura într-o parte și păstrați restul părului liber.

-De asemenea, puteți obține valuri de plajă prin stropirea cu apă pe păr cu o sticlă de pulverizare și apoi trecerea degetele prin el până când sunt suficient de umede pentru a se ondula în mod natural.

6 moduri unice de a coafa părul mediu într-o împletitură

coafuri par mediu impletituri
coafuri par mediu impletituri
coafuri par mediu impletituri
coafuri par mediu impletituri
coafuri par mediu impletituri
coafuri par mediu impletituri
Fotografii preluate de pe canva.com

O coafură de lungime medie este o modalitate excelentă de a-ți ține părul departe de față, în timp ce arată în continuare feminin și elegant.

Părul de lungime medie poate fi coafat în multe feluri. Coafurile împletite sunt una dintre cele mai populare opțiuni pentru părul de lungime medie, deoarece sunt ușor de făcut și arată uimitor. O împletitură franțuzească este o opțiune grozavă pentru părul de lungime medie, deoarece nu este prea complicată și arată lustruit.

Coafuri de lungime medie cu idei de breton

Părul de lungime medie cu breton este o coafură clasică și atemporală care completează multe forme ale feței și poate fi purtată în diverse moduri, de la drept la creț.

Bretonul este o modalitate excelentă de a adăuga volum și lungime părului tău fără a fi nevoie să-l tunzi. De asemenea, bretonul poate ajuta la încadrarea feței dacă aveți o formă rotundă sau pătrată a feței.

Vezi si 40 Modele de unghii de iarna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *