Cursuri inot in bazinul de natatie Otopeni

Cursuri inot

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru copilul tău este să-l înscrii la lecțiile de înot. Înotul nu este doar o formă excelentă de exercițiu, dar poate fi și o abilitate care salvează vieți. Dacă ești în căutarea unor lecții de înot în zona Otopeni, există câteva lucruri pe care ar trebui să le ții cont. În primul rând, asigură-te că apelezi la un club de inot cu renume si antrenori experimentati. Există multe cluburi de inot in bazinul Otopeni, așa că este important să alegeti cei mai buni antrenori care isi desfasoara activitatea la LCD Club atat in regim personal cat si la nivel de grup pentru initiere si avansati. Solicitați recomandări, citiți recenzii online și asigurați-vă că LCD Club este o scoala de inot cu renume si cu servicii foarte bune.

Cursuri de inot la LCD CLUB Otopeni

Bazinul de inot Otopeni este foarte aproape de Bucuresti, si este unul dintre cele mai mari bazine de inot din tara. Acesta este un loc ideal pentru incepatori si avansati, deoarece ofera cursuri si clase de inot pentru toate nivelurile de aptitudine.

Cursurile de inot de la bazinul Otopeni sunt perfecte pentru copii si adulti, deoarece au un program variabil care se potriveste tuturor. Copiii incep de la varsta de 4 ani, iar adultii pot incepe de la 18 ani. Bazinul este dotat cu siteme de ultima generatie si respecta toate standardele Europene.

Cursurile de inot de la bazinul Otopeni sunt impartite in functie de varsta si de abilitatile fiecaruia. De la cei mici si incepatori, pana la cei mari si avansati. Fiecare curs de inot are 4, 8 sau 12 sedinte si este organizat pe culoare diferite.

Cursurile de inot sunt organizate de catre Clubul LCD in baza unei colaborari. Scopul acestor cursuri este de a oferi oportunitati pentru toti cei care doresc sa invete sa inoate, avand in vedere ca inotul este un sport sanatos care ofera beneficii pentru intreaga familie.

Cursuri inot in alte locatii

Pentru cursurile de inot din Bucuresti va punem la dispozitie alte 3 locatii acoperite:  Bazinul Olimpia, Bazinul Alexandreeas si Bazinul Steaua.

Toate bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea sunt moderne, incalzite pe toata durata anului, curate si igienizate special destinate cursurilor pentru copii si adulti in cele mai sigure  conditii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *